PLANCHE
Gezien op het web

5 originele manieren om uw strijkplank een nieuwe bestemming te geven

Bent u van plan om een nieuwe strijkplank te kopen? Gooi de oude dan nog niet weg, maar kijk eerst even naar deze originele ideeën om hem een tweede leven te geven.

1. Een welkomstbord
2. Een boekenplank
3. Een opbergplek voor uw naaispullen
4. Een sieradenrek
5. Een kunstwerk

Weet u al hoe u uw oude strijkplank gaat hergebruiken? Mooi… Dan hoeft u nu alleen nog maar DE nieuwe plank te kiezen die aan al uw strijkbehoeften voldoet. Hierbij geven we u een kleine vergelijking van de strijkplanken van Vileda om uw keuze te vergemakkelijken.

Viva Express Smart: de voordeligste
Deze strijkplank is vooral heel geschikt als u een compacte plank zoekt. Hij is klein (114 x 34 cm) en licht (4,1 kg), neemt weinig plaats in en is gemakkelijk op te bergen. Let op: het metalen oppervlak en de schuimhoes zijn uitsluitend bedoeld voor gebruik met een strijkijzer. Kortom, Vileda-kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs!

Viva Express Comfort: de gemakkelijkste
Deze strijkplank kan gebruikt worden met alle soorten strijkijzers en stoomgeneratoren. De hoes bestaat uit 3 lagen (katoen, molton en schuim), zodat de warmte en de stoom goed verdeeld worden, waardoor het strijken meteen veel efficiënter verloopt! Dankzij de ruime afmetingen (120 bij 38 cm) kunt u er alles op strijken, zelfs de grootste stukken. Bovendien kan hij in hoogte versteld worden tot 100 cm en heeft hij versterkte poten, zodat hij stabiel en stevig staat. En ten slotte is hij, om ongelukken te voorkomen, voorzien van een kinderbeveiliging.

Viva Express Compact: het meest geschikt voor kleine ruimtes
Deze plank heeft dezelfde eigenschappen als de Viva Express Comfort, maar is kleiner (114 x 34 cm) en dus heel geschikt voor mensen die een compacte plank zoeken.

Viva Express Premium +: de beste aansluiting
Dit is de meest complete strijkplank van Vileda! Een beetje groter dan de Viva Express Comfort (130 x 44 cm), maar met dezelfde eigenschappen. Wat is er dan completer? Hij heeft een geïntegreerd stopcontact, zodat u uw strijkijzer of stoomgenerator rechtstreeks kunt aansluiten en het hele snoer tot uw beschikking hebt. En wat heel praktisch is, is dat hij een snoergeleider heeft die het snoer van uw strijkijzer omhoog houdt, zodat het niet in de weg zit tijdens het strijken.

En, hebt u uw keus al gemaakt?

Comment avez-vous trouvé cet article ?
Article précédent Article suivant

You Might Also Like

Geen reacties

Geef een reactie