VILEDA_FEV
Gezien op het web

Creëer een gezellig hoekje voor uw hond of kat!

U bent natuurlijk dol op uw viervoeter, maar de kattenbak en de hondenmand hoeven niet altijd uit de toon te vallen in uw interieur! Wij geven u een paar geweldige ideeën om uw huisdieren een gezellig hoekje te geven dat er ook nog eens mooi uitziet.

1. Er zijn speciale meubels te koop
Het goede nieuws: ontwerpers hebben sinds een aantal jaren meer belangstelling voor onze gezelschapsdieren. Geen saaie rieten mandjes of geruite dekentjes meer: de laatste innovaties op meubelgebied zijn gemaakt van comfortabele materialen en zien er elegant uit. Ze passen perfect in een modern interieur, dus u hebt een ruime keuze uit nieuwe producten waar uw hond of kat heel blij mee zal zijn… net als het baasje!

1. www.meyou-paris.com

2. Op zijn indiaans
Wilt u een heerlijk zacht huisje voor uw pluizige huisgenoot? De wigwam was al een hit voor de kinderkamer, maar is nu ook in een kattenversie verkrijgbaar. U kunt zo’n tent kant-en-klaar kopen, of zelf maken van een paar stokken, een lap stof en wat touw. Een kleedje of kussentje erin en klaar!

2. pipolli.com

3. Slim verbergen of camoufleren
Een ding is zeker: de kattenbak is onmisbaar, maar mooi is hij zelden… Hoe kunt u hem dan in uw interieur laten passen? Zaag een mooie vorm (een huisje of een kattensilhouet) in de deur van een grote of kleine kast. Daar kunt u de kattenbak dan keurig achter verbergen, terwijl uw kat er toch gemakkelijk bij kan.

3. eefevers.nl

4. Knutsel een slaaphuisje
Nog iets wat heel trendy is: een bed in de vorm van een huisje, zelfgemaakt natuurlijk! Kijk maar eens rond op internet, dan vindt u heel veel handleidingen. Om in de Scandinavische stijl te blijven die momenteel zo populair is, kunt u voor blank of gebleekt hout kiezen.

4. Pinterest

5. Hergebruik oude spullen
Een tas, een band, een houten krat… Laat uw fantasie werken en verander iets ouds en saais in een vrolijk en comfortabel nestje voor uw hond of kat. Dat is niet alleen een voordelige oplossing, maar het is gegarandeerd ook origineel en uniek!

5. www.marieclaireidees.com

Comment avez-vous trouvé cet article ?
Article précédent Article suivant

You Might Also Like

Geen reacties

Geef een reactie