vileda_electro
Nieuwtjes

Een cool jaar: Vileda doet het werk voor u

Wat hoort er bij de goede voornemens voor 2017? Het leven zo gemakkelijk mogelijk maken… te beginnen met het huishoudelijke werk. Nee, we sturen geen werkster langs, maar we hebben wel de producten uit de serie “elektro” van Vileda! We nemen er drie onder de loep.

• Vind u het ook zo vervelend om al het haar van de huisdieren op te ruimen, dat door het hele huis ligt? Hoera voor schoonmaakrobot Virobi.
Dankzij zijn roterende schoonmaaksysteem en zijn statische wegwerptissues neemt hij onderweg alle haren, pluisjes, honden- en kattenharen en ander stof mee! Hij werkt op oplaadbare batterijen en heeft een onafhankelijk navigatiesysteem. De onderkant is speciaal ontworpen om goed in de hoeken te kunnen komen en langs de muren te vegen, en door het compacte design kan hij ook gemakkelijk onder de meubels door. Kortom: hij is ideaal voor alle harde vloeren.

• Kost het hele huis stofzuigen u veel te veel van uw kostbare tijd? Dan vindt u de Relax cleaning robot vast geweldig.
Door een simpele druk op de knop en zijn 3-in-1-systeem zuigt de Relax cleaning robot al het vuil en ander stof voor u op! Hij is voorzien van een intelligent navigatiesysteem en een ruimtedetector, zodat hij obstakels vermijdt en niet van de trap valt. Omdat hij klein is en een rubberen bescherming heeft, kan hij overal komen zonder uw meubels te beschadigen. En weet u wat ook heel fijn is? Zijn geluid komt niet boven de 63 decibel, dus hij is stiller dan de meeste andere robotstofzuigers.

• Wordt u al moe als u alleen maar aan het zemen van de ramen denkt? De Windomatic raamreiniger is voor u gemaakt.
De Windomatic reinigt uw ramen met uw gebruikelijke schoonmaakmiddel, maar daarna zuigt hij al het vocht en al het vuil van uw ramen (en laat daarbij geen druppel achter op het kozijn of de vloer)! Geen strepen meer van de trekker of de zeem: uw ruiten stralen in een handomdraai. Bovendien heeft de reiniger een flexibele kop, zodat u ook in de hoeken en aan de randen verzekerd bent van een perfecte absorptie.

Wat is het leven toch mooi! Gebruikt u de serie “elektro” van Vileda al? Laat ons dan weten wat u ervan vindt!

Comment avez-vous trouvé cet article ?
Article précédent Article suivant

You Might Also Like

Geen reacties

Geef een reactie