vileda_rangement_noel
Gezien op het web

Kerstversiering opruimen

Tja, over een paar dagen zijn de feestdagen jammer genoeg alweer voorbij… Dus dan is het tijd om de kerstboom af te tuigen. Geen kapotte kerstballen en verkreukelde slingers meer: we geven u een aantal handige – en voordelige – tips om uw kerstversiering op te ruimen!

1. Een nieuwe bestemming voor uw eierdozen
Een handige tip? Bewaar kleine kerstballen in eierdozen. Dan zijn ze goed beschermd en raken ze elkaar niet, zodat ze niet breken of krassen. Als u verschillende kleuren kerstversiering hebt, bewaar de bij elkaar passende kleuren dan bij elkaar: dan hebt u volgend jaar meteen een goed overzicht van het geheel.
1-kimmccrary-blogspot-be

2. Ook handig: plastic bekers
Gebruik voor kerstballen van normale grootte plastic wegwerpbekers die u in een plastic opbergdoos zet. Om ze goed op hun plaats te houden kunt u de bekers met een beetje lijm vastmaken op een stuk karton. En voor de grootste ballen maakt u gewoon een kartonnen afscheiding, waardoor ze elkaar niet kunnen raken. Vergeet niet er vloeipapier of bubbeltjesplastic onder te leggen.
2-momspartycafe-blogspot-be 2-pinterest

3. Ophangen in een doos
Wilt u uw kerstversiering hangend bewaren? Dat kan! Boor gaatjes in een plastic opbergdoos en steek daar stokjes in om de ballen en andere versiering aan op te hangen.
3-www-enviedeplus-com

4. Versier een stuk karton
Er is niets vervelender dan een uur bezig zijn om een slinger uit de knoop te halen. Hier is de oplossing: stop de slingers niet los onderin een doos of in een zak, maar neem even de tijd om ze om een stuk karton te winden. Dan haalt u ze de volgende keer zonder knopen tevoorschijn!
4-www-marthastewart-com

5. Een tweede leven voor een schoenendoos
Alle cadeautjes – die u met zo veel aandacht ingepakt hebt – zijn gegeven en heel enthousiast ontvangen (hopen we ☺). Nu het inpakmateriaal nog opruimen… Neem gewoon een schoenendoos, maak er een paar gaatjes in en u hebt een heel handige dispenser voor uw decoratielinten! Of nog eenvoudiger: rijg de klosjes aan een stok en laat de linten door de gaatjes van een mand naar buiten steken.
5-pinterest  5-www-artesanatoereciclagem-com-br

Comment avez-vous trouvé cet article ?
Article précédent Article suivant

You Might Also Like

Geen reacties

Geef een reactie