easy_ok
Nieuwtjes

De EasyWring & Clean TURBO is op 4 punten vernieuwd

U kent de EasyWring & Clean al, het systeem waarmee u al uw vloeren grondig, snel en moeiteloos schoonmaakt. Maar de ontwikkelingen staan niet stil en Vileda gaat weer een stapje verder! Zie hier de grote voordelen van de nieuwe EasyWring & Clean TURBO.

Het concept van de EasyWring & Clean TURBO blijft gebaseerd op de combinatie van een pedaalemmer en een mop. U hoeft de mop alleen maar in de emmer water te dopen en hem daarna in de mechanische centrifuge te steken. Door op het pedaal te trappen, laat u de centrifuge met de mop draaien en kunt u de hoeveelheid vocht in de franjes regelen.

Verbetering nummer 1: een handigere emmer
Het handvat heeft een andere plaats gekregen: het zit nu aan een van de korte kanten van de emmer. Zo is het gewicht beter verdeeld en is de emmer stabieler en gemakkelijker te verplaatsen. De emmer bevat nu ook een markering voor het maximale waterniveau en is beveiligd tegen spatten. U hoeft dus helemaal geen water meer te morsen! ☺

Verbetering nummer 2: twee verschillende vezels voor een grondige werking
De EasyWring & Clean TURBO heeft naast de superabsorberende witte vezels van 100% microvezel ook rode vezels. Die schuren zonder te krassen en halen zo op een veilige manier het hardnekkige vuil weg. En dat dan in combinatie met een driehoekige kop waarmee u ook in de hoeken uitstekend schoon kunt maken… Dat levert u gegarandeerd een stralend schoon huis op!

Verbetering nummer 3: de emmer gemakkelijker leeggieten
De nieuwe emmer van de EasyWring & Clean TURBO heeft een speciaal ontworpen handvat en een geïntegreerde schenktuit. Als u klaar bent met schoonmaken, kunt u de emmer heel gemakkelijk leeggieten.

Verbetering nummer 4: eenvoudiger opbergen
Het handvat van de EasyWring & Clean TURBO heeft een uitsparing waarin u de steel vast kunt klemmen, zodat u hem gemakkelijk kunt verplaatsen en opbergen. Trouwens, de steel is een telescoopsteel. Hij kan tot een lengte van 130 cm uitgetrokken worden, zodat u hem zo lang kunt maken als voor uw lichaamslengte het handigst is. Heel ergonomisch, heel functioneel!

Hebt u de nieuwe EasyWring & Clean TURBO al gebruikt? Laat ons dan weten wat u ervan vindt!

Comment avez-vous trouvé cet article ?
Article précédent Article suivant

You Might Also Like

Geen reacties

Geef een reactie