couple
Trendwatcher

De overlevingskit voor jonge stellen

Het is zover: u waagt DE sprong en gaat samenwonen met uw grote liefde? Gefeliciteerd! Hoewel het huishouden misschien niet de grootste prioriteit heeft, is een schoon huis in ieder geval wel fijn om in te wonen. Hierbij geven wij u een kort overzicht van al het benodigde basismateriaal.

Basischecklist
– Een bezem om de vloer te ontdoen van de grootste hoeveelheid stof, haren en ander vuil, alvorens deze met water schoon te maken.
– Een snel en efficiënt vloerreinigingssysteem. Denk bijvoorbeeld aan de SuperMocio Micro&Coton (microvezel voor het ontvetten, katoen voor het absorberen: deze zwabber is perfect voor het schoonmaken van traditionele vloeren). En als u het werk nog gemakkelijker wilt maken, kies dan voor de EasyWring & Clean (dankzij de emmer met pedaal hoeft u uw handen niet nat te maken of uw rug te buigen om de dweil uit te wringen!)
Multifunctionele schoonmaakdoekjes voor elk oppervlak in uw huis. Het idee erachter? Vileda heeft Pack Colors ontworpen met doekjes in 4 verschillende kleuren. Voor optimale hygiëne kunt u één kleur gebruiken per oppervlak of per toepassing.
Een ander doekje dat u binnenkort niet meer kunt missen, is Actifibre waarmee u in één beweging alle oppervlakken kunt schoonmaken. Bijzonder handig om gekibbel te voorkomen wanneer uw geliefde zijn glas wijn op de grond laat vallen! ☺
– Een aantal sponzen, zoals een universele schuurspons voor de vaat en een zachtere schuurspons om krassen op kwetsbare oppervlakken te voorkomen (het zou zonde zijn om krassen te maken op de zojuist geïnstalleerde badkuip of kookplaat …).
– Een oplossing voor de ramen: u kunt bijvoorbeeld kiezen voor de ramenwisser Active 2 in 1 voor een snelle reiniging van uw ramen of voor een raamzeem van microvezel om uw ramen weer te laten schitteren.
Handschoenen om uw handen te beschermen. Te dragen wanneer u wat minder aantrekkelijke taken moeten uitvoeren (zoals de toiletpot reinigen!) of bij het gebruik van zeer agressieve middelen.

Een gouden regel voor een schoon huishouden
Het is beter om van te voren afspraken te maken … Neem dus allebei even de tijd om over het huishouden na te denken. Noteer alle huishoudelijke taken die uitgevoerd moeten worden (afwas, boodschappen, opruimen, schoonmaken, strijken enz.), bespreek uw voorkeuren en wensen en bepaal wie wat doet. Hierdoor voorkomt u onenigheid vanwege een lege koelkast of een hoop haren in het afvoerputje! ☺

En u, heeft u nog huishoudtips voor jonge tortelduifjes?

Comment avez-vous trouvé cet article ?
Article précédent Article suivant

You Might Also Like

Geen reacties

Geef een reactie