vileda
Gezien op het web

6 originele manieren om tijdschriften op te bergen

Onder het salontafeltje, op het toilet, op het nachtkastje… Hebt u ook overal in huis kranten en tijdschriften liggen? Wij geven u 6 originele ideeën om ze op een nette en decoratieve manier op te bergen.

Een inspirerend artikel, een waarvoor u nog geen tijd hebt gehad om het te lezen, een dat waarschijnlijk over een tijdje van pas komt… Kunt u geen afstand doen van uw tijdschriften? Hier zijn een paar tips om er wat mee te doen.

1. Zichtbaar op de boekenplank
Zet uw tijdschriften rechtop op smalle planken, zodat u de voorkanten mooi in beeld hebt. Het is handig om al uw tijdschriften in een oogopslag te kunnen zien: nu hoeft u niet meer de hele stapel door te ploegen op zoek naar dat ene exemplaar!

1.-Stylizimblog.com

2. Over een ladder
Hebt u nog een oude houten ladder in de garage en weet u niet wat u ermee wilt doen? Dan hebben we goed nieuws: ladders worden momenteel in de interieurwereld op allerlei manieren opnieuw gebruikt… Speel in op die trend en promoveer uw ladder tot tijdschriftenhouder.

2.-harlightemma.blogspot.be

3. Aan stangen aan de muur
Nog een tip? Neem metalen stangen zoals die vaak gebruikt worden om keukenhulpjes op te hangen (heel voordelig en verkrijgbaar bij alle doe-het-zelfzaken). Een mooie manier om uw tijdschriften en andere bladen in het zicht te bewaren.

3.-stilinspiration.myhome.aftonbladet.se

4. Maak er een meubelstuk van
Niets gaat verloren, alleen de vorm verandert! Ja, ook tijdschriften kunt u een tweede leven geven. Hoe dan? Met een mooie riem van nylon of leer verandert u de stapel in een kruk, een nachtkastje of een bijzettafeltje. Praktisch én decoratief!

4.-amerrymishapblog.com

5. Origineel in een tijdschriftenhouder
Een tijdschriftenhouder is heel gewoon, maar wel heel functioneel. Voor een moderne twist en om meer vloerruimte over te houden, kunt u een model kiezen dat u aan de muur kunt hangen. En verwissel de omslagen dan af en toe, zodat ze bij uw stemming blijven passen…

5.-bruneplume.com

6. Aan de kapstok
Nog een bijzondere manier om een voorwerp een andere functie te geven… Haal een draad door de vouw van de tijdschriften en hang ze aan de kapstok. Een tip met twee voordelen: u ruimt op en hebt meteen een leuke decoratie aan de muur. Wat wilt u nog meer?

6.-Trendenser.se

Hebt u nog andere tips om uw tijdschriften op te bergen?

Comment avez-vous trouvé cet article ?
Article précédent Article suivant

You Might Also Like

Geen reacties

Geef een reactie