Nesting
Trendwatcher

Zwanger? Doe het rustig aan!

Hier wat poetsen, daar wat opruimen, links wat afstoffen en rechts wat desinfecteren… Terwijl je op de heuglijke gebeurtenis wacht, kun je – net als veel aanstaande moeders – de neiging krijgen om het hele huis grondig schoon te gaan maken.

Natuurlijk is het heel goed dat je je baby een gezonde leefomgeving wilt bieden, maar je moet het niet overdrijven. Gelukkig is er goed nieuws: Vileda helpt je met het huishouden, zodat je jezelf kunt ontzien!

Probleem nummer 1: giftige schoonmaakmiddelen
Vervuilend, allergeen, kankerverwekkend… Veel schoonmaakmiddelen bevatten chemische stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid en het milieu. Om jezelf en je baby te beschermen, kun je de recepten uit oma’s tijd gebruiken. Zo kun je die schadelijke producten bijvoorbeeld vervangen door natuurlijke middelen zoals schoonmaakazijn, soda en citroensap.
De oplossing van Vileda: onze stoomreiniger Steam is DE oplossing om alle vloeren van je home sweet home gezond en natuurlijk schoon te maken. De stoomreiniger gebruikt namelijk niets anders dan kraanwater om 99,9 % van de bacteriën te doden. Zet die schoonmaakmiddelen maar terug in de kast!

Probleem nummer 2: rugpijn
Tijdens de zwangerschap raakt het evenwicht in je lichaam helemaal van slag. Daarom is het niet zo verwonderlijk dat veel aanstaande moeders last van hun rug hebben. Natuurlijk wordt het er niet beter op als je jezelf iedere keer zowat dubbel moet vouwen om de dweil uit te spoelen in een emmer.
De oplossing van Vileda: de emmer van ons EasyWring & Clean TURBO-systeem heeft een mechanische centrifugeerfunctie. Je hoeft de mop alleen maar in de emmer te doen en het pedaal in te drukken, zodat hij gaat draaien. Zo hoef je niet meer te bukken, en je hoeft geen kracht te zetten om de mop uit te wringen!

Probleem nummer 3: vermoeidheid
Een beetje buiten adem, zware benen, buikkrampen. Als je thuiskomt van je werk, wil je eigenlijk maar één ding: even lekker op de bank gaan liggen en een dutje doen. Nou, dat kan. En je hoeft je er niet eens schuldig over te voelen, want intussen doet het huishouden zichzelf!
De oplossing van Vileda: onze geweldige Reinigingsrobot Relax Plus is een stofzuiger… die voor jou stofzuigt! Je hoeft alleen maar het programma te kiezen (van 5 tot 60 minuten) en hij begint al het stof en vuil perfect weg te halen. En weet je wat ook heel fijn is? Hij produceert maar 63 decibel aan geluid, dus hij is heel stil. Welterusten…

En heb je zelf ook nog tips om het huishouden gemakkelijker te maken tijdens je zwangerschap?

Comment avez-vous trouvé cet article ?
Article précédent Article suivant

You Might Also Like

Geen reacties

Geef een reactie