Nieuwtjes

Spongidou absorbeert alles!

Hebt u de hele familie uitgenodigd voor een gezellig zomers etentje? Wat is het dan jammer dat oom Piet – die echt heel aardig is – zo verschrikkelijk onhandig is! Zijn glas rosé valt vast en zeker op de grond of op uw nieuwe salontafel. Maar geen paniek: u hebt de keuze uit meerdere oplossingen om dergelijke rampen op te vangen…

1. Geef hem een glas dat niet om kan vallen
De Amerikaanse designers van Superduperstudio hebben een nieuw concept bedacht voor wijn- en borrelglazen, zodat ze echt niet om kunnen vallen. Als een Saturn wijnglas omvalt, verspreidt het niet zijn hele inhoud om zich heen, maar gaat het draaien, als een soort tol.

Doeltreffendheid: 4/5
Mooi en slim design! Alleen kan oom Piet zich natuurlijk beledigd voelen, als hij zo te kijk gezet wordt als de enige onhandige in het gezelschap. U zou natuurlijk voor iedereen in het gezelschap zo’n glas kunnen kopen… Maar voor ongeveer 30 euro per glas wordt het dan wel een heel duur etentje!

2. Zorg voor een stabiliserende arm
De Spill-Proof Beer is een idee van het Australische biermerk Hahn. Het is een scharnierende arm waarmee een glas horizontaal gehouden wordt, zelfs tijdens het dansen!

Doeltreffendheid: 2/5
Deze gadget bestaat alleen maar als concept en kwam voor in een reclamecampagne. Het is een interessant idee, maar het is dus niet in de winkel verkrijgbaar. En ook hiermee was oom Piet vast niet blij geweest!

3. Houd een Spongidou sponsdoekje bij de hand
Stoot uw oom zijn glas om? Dan haalt u meteen uw Spongidou sponsdoekje van Vileda tevoorschijn. Onvoorstelbaar, het kan tot 14 keer zijn eigen gewicht aan vocht absorberen (200 ml)! En omdat zien veel overtuigender is dan naar een lange uitleg luisteren, kunt u hier zelf kijken:

Doeltreffendheid: 5/5
Oom Piet heeft natuurlijk geen idee dat u het Spongidou sponsdoekje speciaal gekocht hebt omdat hij zou komen. Het is handig, soepel en machinewasbaar, en u kunt de gemorste vloeistof in een enkele beweging opnemen. Dus rampen worden meteen voorkomen en het feest kan doorgaan! ☺

Comment avez-vous trouvé cet article ?
Article précédent Article suivant

You Might Also Like

Geen reacties

Geef een reactie