VILEDA_5
Tips & Tricks

IJsklontjes om uw drankjes mee op te vrolijken!

Iets lekkers drinken is een van de fijnste dingen van de zomer… Wilt u origineel en met smaak het glas heffen? Garneer uw cocktails dan eens met feestelijke, bijzondere ijsblokjes. Chic en ludiek!

• Originele vormen
Het is natuurlijk het gemakkelijkst om in de winkel ijsklontjesvormpjes in bijzondere modellen te kopen. Geometrische figuren, dierenkoppen, hartjes, muziekinstrumenten… Ideaal om uw drankjes een thema of een vleugje humor mee te geven!

• Een fruitig accent
Een framboos, een paar bessen, een druif, een sliertje limoenschil, een stukje mango of ananas… Doe in ieder vakje van uw ijsklontjesvorm een stukje fruit, vul aan met water en zet het een paar uur in de vriezer. Wilt u nog een tip? Probeer eens aardbei met champagne of olijf met wodka-martini.

• Bloemblaadjes
Een heel fleurige variant: gebruik in plaats van fruit een paar eetbare bloemblaadjes of aromatische kruiden uit de tuin (munt, rozemarijn, tijm). Dat geeft gegarandeerd een romantisch accent, bijvoorbeeld in uw champagnekoeler!

• En kleur!
Om extra smaak en een vleugje fantasie toe te voegen aan een glas bruisend water, kunt u het water in de ijsblokjesvorm vervangen door grenadine of muntsiroop, of door vruchtenpuree. Een paar druppels voedingskleurstof zijn ook heel geschikt.

⇒ Extra tip
Wat is een heerlijke, verfrissende cocktail in een vies glas? Heel jammer. Om dergelijke teleurstellingen te voorkomen kunt u vertrouwen op de keukenhanddoek van Vileda. Dankzij de microvezels krijgen alle glazen, zelfs de teerste, in een oogwenk een stralende glans. Helemaal zonder strepen.

Comment avez-vous trouvé cet article ?
Article précédent Article suivant

You Might Also Like

Geen reacties

Geef een reactie