VILEDA_3
Gezien op het web

5 originele manieren om bloemen te schikken

Hebt u niet genoeg inspiratie om uw snijbloemen uit de tuin mooi uit te laten komen? Dan geven we u hierbij een paar nieuwe ideeën om als variatie op de traditionele vaas te gebruiken.

1. Een bijzonder soort vaas
Niets is zo verfrissend als een heerlijke portie exotisch fruit… En omdat alles wat er al is, ook kan veranderen in iets nieuws, kunt u de ananas leegmaken en daarna hergebruiken als decoratief accessoire door er een mooi boeket bloemen in te zetten!

SONY DSC
© clobyclau.com

2. Vrolijke hangers
Wilt u glazen flessen, yoghurtbekers en potjes een tweede leven geven? Zet er dan wat mooie bloemen in en hang ze met behulp van touw of gekleurd lint in de tuin of aan het balkon.

2. glamourparis.com
© glamourparis.com

3. Een fleurig tafelkleed
Tientallen transparante bakjes of flesjes, gevuld met allerlei vormen, kleuren en geuren… Kortom, een schitterende compositie, die een lust is voor het oog en de neus! Laat genoeg plaats open voor het servies, en u hebt een unieke tafelloper.

3. mariagedecoration.net
© mariagedecoration.net

4. Een romantische krans
Voor een feest, of gewoon om de tafel bijzonder aan te kleden, kunt u een mooie krans maken. Een cirkel van metaal, takken of steekschuim, daar bloemen en groen op bevestigen… en klaar is de krans. Verbluffend!

4. kelseyrose.co.uk
© kelseyrose.co.uk

5. Een bloemengordijn
We waarschuwen u maar even: voor het maken van deze glamoureuze en vrouwelijke decoratie hebt u heel wat geduld en een paar vaardige handen nodig. Maar het resultaat is al die moeite zeker waard en steelt gegarandeerd de show tijdens een plechtigheid of een feestelijk diner.

5. mariagedecoration.net
© mariagedecoration.net

Comment avez-vous trouvé cet article ?
Article précédent Article suivant

You Might Also Like

Geen reacties

Geef een reactie