VILEDA_2
Nieuwtjes

Zo wordt uw tuin een speeltuin!

Wilt u niet dat uw schatjes de hele vakantie op hun tablet zitten te kijken, terwijl buiten de zon schijnt? Of u nu een beginner of een doorgewinterde doe-het-zelver bent, deze spelletjes voor buiten kunt u zelf voor ze maken. Zo houdt u ze de hele zomer bezig!

Dus trek de handschoenen Perfect Fit van Vileda maar aan, veelzijdig bruikbare handschoenen die uw handen goed beschermen (ze zijn van nylon en gedeeltelijk overtrokken met latex, dus heel geschikt voor werken in de tuin en doe-het-zelven) en ga aan de slag!

1. Pijltjes gooien naar ballonnen
Neem een grote houten plaat. Boor er kleine gaatjes in om de knoopjes van de ballonnen door te steken. Wilt u de pret nog verhogen? Doe dan eens water of verf in de ballonnen. Perfect voor een middag feestvieren in de tuin!
1. popsugar.com
©popsugar.com

2. Een gerecycleerd werpspel

Echt heel gemakkelijk te maken en ook nog eens heel leuk. Een boormachine om kleine gaatjes mee te boren, touw, conservenblikjes in verschillende maten (let op dat er geen scherpe randen aan zitten) en een tak als drager. Nu alleen nog even teams samenstellen…
2. seejaneblog.com
©seejaneblog.com

3. Een XXL behendigheidsspel
Een rooster of gaas op speelhoogte, ballen uit de winkel, een lange tak in stukken gezaagd… Iedereen haalt er om de beurt een stokje uit. Degene die de minste ballen laat vallen, wint het spel!
3. allparenting.com
©allparenting.com

4. Een feestelijke en kleurrijke piñata
Karton, crèpepapier, een schaar, lijm, een stuk touw… Op internet vindt u veel tips voor het maken van een piñata. Vul hem met snoep of kleine cadeautjes. Dat levert gegarandeerd veel plezier op, als hij bezwijkt terwijl de kinderen er met hun stokken op slaan!
4. ohhappyday.com
©ohhappyday.com

5. Een tent in de tuin
Een tent is altijd een succes bij de kinderen. Dat kan een heel perfect exemplaar zijn, maar heel simpel is even leuk: knoop een touw tussen twee bomen en hang er een groot laken overheen. Daar kunnen ze avonturen beleven, of rustig een boek lezen…
5. nastiyaaucarre.com
© nastiyaaucarre.com

6. Levensgroot 4 op een rij
Dit is wat meer werk, waar wat meer kluservaring voor nodig is… Gaat u de uitdaging aan? U vindt de hele gebruiksaanwijzing op deze site (in het Engels, maar met duidelijke foto’s bij iedere stap). Een vrolijk spel om gezellig met groot en klein te spelen!

6. homedepot.com
© homedepot.com

7. Grappige foto’s maken
Wilt u bijzondere foto’s als herinnering aan deze fijne zomer? Teken dan leuke of bekende figuren op een houten plaat. Maak een grote opening waar de kinderen hun hoofd door kunnen steken en… cheeese, lachen naar het vogeltje!

7. missyballance.typepad.com
© missyballance.typepad.com

Comment avez-vous trouvé cet article ?
Article précédent Article suivant

You Might Also Like

Geen reacties

Geef een reactie