Vileda
Nieuwtjes

De elektrische rolveger, uw ideale zomerpartner!

Hebt u vanwege de examens van de kinderen en al het werk dat voor de vakantie nog af moet, geen tijd om aan het huishouden te besteden? No problem: met de elektrische rolveger van Vileda krijgt u uw vloeren snel en perfect schoon!

e-sweeper 2 key visual

7 goede redenen om voor deze rolveger te kiezen.

  1. Twee functies in één

De roterende borstel van de elektrische rolveger van Vileda verzamelt haar en kleine deeltjes, terwijl de wisser heel effectief al het fijne stof opveegt.

  1. Geschikt voor alle soorten vloeren

Afhankelijk van de vloer kan de rolveger gebruikt worden met of zonder het stofvangende systeem (de wisser). Bijvoorbeeld: als u de rolveger op vloerbedekking gebruikt, hoeft de wisser er niet op.

  1. Licht en heel gemakkelijk te hanteren

Het grote voordeel is dat de elektrische rolveger licht (1,1 kg) en draadloos is, dus heel gemakkelijk hanteerbaar. Uw voeten zitten nooit meer gevangen in het snoer van de stofzuiger!

  1. Komt tot in de kleinste hoekjes

Hoe kan dat? Dankzij de roterende borstel opzij en de rubberen wisser, glijdt de rolveger overal heen om zelfs de moeilijkst bereikbare plekjes uit te kammen.

  1. Lange batterijduur

Een batterijduur van 45 minuten… Ruim lang genoeg om al het stof en vuil in huis te pakken te krijgen!

  1. Gemakkelijk schoon te maken

De borstel is gemakkelijk van het apparaat af te halen en te reinigen. Het reservoir heeft geen stofzak en is gemakkelijk leeg te maken.

  1. Neemt nauwelijks kastruimte in

Door de scharnierende steel is de rolveger niet alleen heel gemakkelijk te hanteren, maar ook heel gemakkelijk op te bergen in het washok of een kast.

Vileda

Hebt u de elektrische rolveger van Vileda al geprobeerd? Wat vindt u ervan?

Comment avez-vous trouvé cet article ?
Article précédent Article suivant

You Might Also Like

Geen reacties

Geef een reactie