WindoMatic_in_use older woman[6] - copie
Nieuwtjes

Voorjaarsaanbieding voor de WindoMatic!

Als de zon door de ramen schijnt, kunnen we niet meer ontkennen dat ze nodig schoongemaakt moeten worden… Maar er is ook goed nieuws: om die taak wat te veraangenamen, geeft Vileda u 5 euro terug bij aankoop van een WindoMatic ruitenreiniger en 10 euro bij aankoop van een WindoMatic Set!

Zonder druppels en strepen
Kent u de WindoMatic van Vileda al? Dit wondertje der techniek zuigt al het water en vuil van uw ruiten. In een beweging droogt het de ruiten en laat het ze glanzen, zonder strepen achter te laten en zonder dat er druppels op de vloer vallen! Bonus: u kunt de WindoMatic voor uw ramen gebruiken, maar ook voor alle andere gladde oppervlakken (douchecabine, spiegel, badkamertegels, autoruiten…). De WindoMatic Set bevat behalve de ruitenreiniger ook een spray en een overtrek van microvezel om glazen oppervlakken mee te reinigen.

5 of 10 euro retour
Wilt u dit geweldige apparaat proberen? Wacht dan niet langer: bij aankopen tot 31 mei 2016 geeft Vileda u 5 euro terug bij aankoop van een WindoMatic en 10 euro bij aankoop van een WindoMatic Set! Dit bedrag wordt binnen 6 tot 8 weken na ontvangst van uw aanvraag overgemaakt naar uw bankrekening (geldig voor een product per huishouden).

Hoe maakt u gebruik van deze aanbieding?
– Omcirkel de datum en het product op de originele kassabon en stop die samen met de kortingsbon die u hier kunt downloaden in een voldoende gefrankeerde envelop.
– Voeg een apart vel papier bij met daarop in drukletters uw naam, voornaam, adres, mailadres, IBAN en BIC.
– Stuur de envelop met inhoud uiterlijk 15 dagen na de aankoopdatum van het product naar het volgende adres:

Voor 5 euro retour bij aankoop van een WindoMatic
11148 Windomatic Actie
c/o HighCo DATA
Postbus 7018
3109AA Schiedam

Voor 10 euro retour bij aankoop van een WindoMatic Set
11147 Windomatic Set Actie
c/o HighCo DATA
Postbus 7018
3109AA Schiedam

Comment avez-vous trouvé cet article ?
Article précédent Article suivant

You Might Also Like

Geen reacties

Geef een reactie