Gezien op het web

Ouders: de dagelijkse superhelden!

Het is niet altijd makkelijk om mama of papa te zijn… Is het leven geen topsport, met de kinderen, het werk, de boodschappen en het huishouden? Corrie-Lynn Whyte, een 26-jarige Canadese, zal dat zeker niet ontkennen! Ze is moeder van een meisje van 2 jaar en een drieling van 8 maanden en ze vertelt op internet al een tijdje over het dagelijkse leven met haar grote gezin.

Het minste wat we ervan kunnen zeggen is wel dat een van haar filmpjes enorm veel aandacht heeft getrokken (het is in minder dan een maand meer dan 75 miljoen keer bekeken). In het filmpje probeert ze die 4 kleintjes in hun pyjama’s te hijsen: Supermama op haar best… Kijk er maar eens naar, dan bent u meteen veel optimistischer: u hebt het eigenlijk helemaal niet zo zwaar!

Comment avez-vous trouvé cet article ?
Article précédent Article suivant

You Might Also Like

Geen reacties

Geef een reactie