Family serving Christmas dinner
Trendwatcher

Kerstmis: Vileda maakt uw leven gemakkelijker!

Dit jaar komt de hele familie met kerst bij u. De spanning stijgt, en u hoopt dat er geen huishoudelijke ongelukjes zullen gebeuren die het feest bederven. Haal even diep adem … en vertrouw op Vileda. Wij beloven u een oplossing voor alle kleinigheidjes die misgaan!

→ Oom Roland stoot zijn wijnglas om op het bijzettafeltje

Het was te voorspellen: als uw oom een mop vertelt, begeleidt hij die altijd met veel weidse gebaren. En het kan niet missen, tijdens een van die wilde bewegingen stoot hij zijn glas om. Het is weer gelukt: iedereen lacht … behalve u!

De oplossing van Vileda: het Actifibre schoonmaakdoekje

Geen paniek, pak snel uw microvezeldoekje van de nieuwe generatie, dat de schade meteen verhelpt. In een enkele beweging absorbeert het de gemorste vloeistof, verwijdert het hardnekkige vlekken en laat het het oppervlak streeploos glanzen.

→ De kinderen stoten steeds tegen de kerstboom en de naalden liggen overal!

Het feest is in volle gang, de kinderen zijn door het dolle heen en ze besluiten verstoppertje te gaan doen. Alexander weet niets beters te bedenken dan zich achter de boom te verstoppen (en natuurlijk blijft hij er onderweg aan hangen!). Snel, de peuter van uw zus kruipt naar de hoek, die naalden moeten daar weg …

De oplossing van Vileda: de schoonmaakrobot Relax

Hup, even snel de grootste stukken wegvegen met de bezem van Vileda … en dan de stofzuigrobot aanzetten. Dankzij zijn handige 3-in-1-systeem veegt hij de dennennaalden en al het andere vuil op. Zo laat u uw gasten niet alleen versteld staan, maar hoeft u ook zelf het werk niet te doen!

→ Uw man vermaakt zich prima door de ramen vol te smeren met kunstsneeuw …

Om een goede indruk te maken, heeft uw man het lumineuze idee om de kinderen mooie tekeningen te laten maken op uw ramen. En u had die spuitbussen met kunstsneeuw nog wel expres achterin de garage verstopt …

De oplossing van Vileda: zeem ‘The Original’

Maak u geen zorgen … Omdat uw Vileda Original zeem gemaakt is van uitstekend materiaal, dat bovendien verrijkt is met 30% microvezels, helpt hij u de ruiten weer smetteloos en stralend schoon te krijgen, zonder strepen of pluisjes!

Bent u ook weleens door Vileda-producten uit de brand geholpen bij huishoudelijke ongelukjes? Wij lezen het graag …

Comment avez-vous trouvé cet article ?
Article précédent Article suivant

You Might Also Like

Geen reacties

Geef een reactie