Young Girl On Stairs In Pajamas At Christmas
Gezien op het web

Dat valt niet mee, voorbereiden voor kerst … met een baby in huis!

De boom versieren, cadeautjes bedenken, een feestmaal klaarmaken voor de hele familie … Ja, de feestdagen aan het einde van het jaar zijn heerlijk. Maar voor sommige mensen is het ook een garantie voor stress, een strijd tegen de klok en langdurige voorbereidingen!

Als je bij al die beproevingen ook nog een onhandige baby hebt rondkruipen … dan wordt het pas echt erg! J Een jonge moeder, Esther Anderson, heeft daar ervaring mee: ze heeft er een opmerkelijk humoristisch filmpje over gemaakt. Kijk maar, daar wordt u meteen weer vrolijk van.

Comment avez-vous trouvé cet article ?
Article précédent Article suivant

You Might Also Like

Geen reacties

Geef een reactie