Bond barrel gun
Nieuwtjes

Vileda… sterker dan James Bond

Goed nieuws voor de liefhebbers van spionagefilms: de nieuwe James Bond, Spectre, is nu te zien in de bioscoop. Een schietstoel in de auto, een vuurwapen verstopt in een skistok, een ontploffende vulpen, een laserhorloge dat alle sloten opent… Staat u ook steeds weer stomverbaasd over de wonderen van vernuft waar de beroemde spion over beschikt? Beschouwt u agent 007 als de koning van de gadgets? Ach, dat is toch niets vergeleken met de laatste revolutionaire technologieën van Vileda! We bewijzen het met een kleine vergelijking.

  • De smartphone in Tomorrow never dies (1997)

In deze film heeft Pierce Brosnan geen stuur meer nodig. Dankzij zijn mobiele Ericsson-telefoon met ingebouwde computer bestuurt hij zijn auto op afstand, alsof het speelgoed is.

De tegenaanval van Vileda:

De Relax cleaning robot van Vileda doet daar niet voor onder: hij stofzuigt bij u thuis! Hij is uitgerust met een intelligent besturingssysteem en een ruimtedetector, dus een druk op de knop is genoeg om hem meteen alle vuil en stof van de vloer te laten verwijderen.

  • De minihelikopter in You only live twice (1967)

Deze autogiro, met het koosnaampje ‘Little Nellie’, is voorzien van een raketlanceerinstallatie, een mitrailleur, vlammenwerpers en luchtmijnen. Dankzij Little Nellie en een enorme hoeveelheid schoten lukt het Sean Connery de vijandige helikopters te verslaan.

De tegenaanval van Vileda:

De stoom uit stoomreiniger Steam van Vileda is nog sneller dan zijn schaduw! Hij heeft genoeg aan een beetje kraanwater om in een meedogenloos monster te veranderen… Tegen deze stoomreiniger zijn mijten en bacteriën volkomen kansloos.

  • Het amfibivoertuig in The spy who loved me (1977)

In deze film verslaat Roger Moore de organisatie Atlantis door zijn Lotus Esprit in een onderzeeër te veranderen en ermee tot een diepte van 13 meter te duiken.

De tegenaanval van Vileda:

Ruitenreiniger WindoMatic van Vileda is niet bang van water! Dit wondertje der techniek zuigt water en vuil van uw ruiten, zonder sporen of druppels achter te laten. Douchecabines, spiegels, tegelvloeren, ruiten: hij kan ze allemaal aan.

De eindstand? Drie-drie, gelijkspel!

Comment avez-vous trouvé cet article ?
Article précédent Article suivant

You Might Also Like

Geen reacties

Geef een reactie