Basket with cleaning items on blurry background
Gezien op het web

5 ideeën voor het opruimen van huishoudgereedschappen

Een bezem in de gang, schoonmaakmiddelen op het aanrecht, de strijkplank die nog in de huiskamer staat … U moet toch toegeven dat er wel mooiere dingen zijn voor in huis! Lees hier 5 tips om uw huishoudgereedschap mooi en efficiënt op te bergen.

1. Koop een keukentrolley
Zet al uw schoonmaakspullen in en op een keukentrolley, net als op een echt schoonmaakkarretje. Ideaal om alles van de ene kamer naar de andere mee te nemen en altijd bij de hand te hebben!
1. accroalorganisation.com

2. Maak optimaal gebruik van het gootsteenkastje
Bevestig een horizontale stang (bijvoorbeeld een verstelbare douchegordijnstang) onder de gootsteen en hang er uw huishoudgereedschappen aan. Zo maakt u ruimte en u kunt er de rest van de schoonmaakproducten onder opbergen.
2. The Home Depot

3. Maak slim gebruik van dozen en manden
Dozen, bakken en manden zijn in allerlei stijlen, kleuren en materialen verkrijgbaar. Ze zijn ideaal om uw huishoudproducten en -gereedschappen onzichtbaar in op te bergen! Die decoratieve accessoires zijn ook heel handig, want u kunt alle materialen er gesorteerd in bewaren (doeken in de ene mand, poetsmiddelen in een andere …).
3. CountryLiving

4. Hang uw spullen op
Om alles er netjes uit te laten zien en veel vloerruimte te winnen, kunt u de strijkplank, het droogrek, bezems en emmers ophangen.
4. The Wood Grain Cottage

5. Een nieuwe toepassing voor de schoenenhanger
Hebt u te weinig ruimte op uw legplanken? Hang heel slim een schoenenhanger aan de binnenkant van de deur van uw washok. Bewaar in elke opening een product, en klaar bent u!
5. The 36th Avenue

Comment avez-vous trouvé cet article ?
Article précédent Article suivant

You Might Also Like

Geen reacties

Geef een reactie