VIROBI
Nieuwtjes

Virobi, uw nieuwe partner…

Ouders zijn elke dag weer superhelden. Ze goochelen met een volle agenda en hebben allerlei taken … U bent zowel taxichauffeur (om de kinderen overal heen te brengen), verpleegkundige (om hun wondjes te verbinden), chef-kok (om uw uitgehongerde kroost te voeden), docent (om het huiswerk te controleren), spelleider (tijdens verjaardagsfeestjes), als secretaresse (voor het bijhouden van tandartsafspraken) …

Stofwisrobot Virobi
De boodschap is natuurlijk duidelijk: als we de dagelijkse werkzaamheden af en toe wat gemakkelijker kunnen maken, is dat zeker welkom. Wat is onze oplossing voor een aanzienlijke tijdwinst? De stofwisrobot Virobi van Vileda, die de vloeren in het hele huis veegt. Dankzij zijn roterende schoonmaaksysteem neemt hij onderweg alle haren, pluisjes, honden- en kattenharen en stof mee!

VIROBI2

Hoe werkt dat?
– Deze veger is een robot: hij werkt op oplaadbare batterijen en heeft een onafhankelijk navigatiesysteem. Hij verandert meteen van richting als hij een obstakel tegenkomt. U hoeft zelf dus niets meer te doen: u hoeft hem alleen maar aan het werk te zetten!
– Hij is heel gemakkelijk in het gebruik: hij heeft een klittenbandsysteem waarmee u er een elektrostatisch wegwerpdoekje aan vastmaakt, dat haren, pluisjes en stof aantrekt en vasthoudt.
– U kunt kiezen uit twee programma’s om de robot in te stellen voor de afmetingen van uw kamer: kort (30 minuten) of lang (120 minuten).
– De onderkant van het apparaat is soepel, hij is speciaal ontworpen om goed in de hoeken te kunnen komen en langs de muren te vegen, en door het compacte design (6 cm hoog) kan hij ook gemakkelijk onder de meubels door.
– Deze robot is ideaal voor alle soorten harde vloeren: parket, tegels, marmer, laminaat, …

Wat vindt u ervan? Hebt u zich al laten verleiden door de Virobi stofwisrobot van Vileda?

Comment avez-vous trouvé cet article ?
Article précédent Article suivant

You Might Also Like

Geen reacties

Geef een reactie