MAINS
Nieuwtjes

4 tips voor mooie handen

Zon, kou, wassen met kalkhoudend water, schoonmaakmiddelen: onze handen komen dagelijks allerlei ongemakken tegen! Hier vindt u 4 tips om uw handen te beschermen en zacht te houden.

1. Was uw handen met de juiste producten
Gebruik zo weinig mogelijk producten die de handen uitdrogen, zoals agressieve zeep of antibacteriële gels. U kunt beter een zachte of vette zeep gebruiken die de huid niet irriteert. Tip: droog uw handen goed af. Als ze nog wat vochtig blijven, hebt u in de winter veel meer kans op kloofjes.

2. Geef uw handen een zachte peeling
Een wekelijkse peeling is net zo goed voor uw handen als voor de rest van uw lichaam. Door de dode huidcellen te verwijderen, maakt u de huid zachter en kunnen de actieve stoffen uit verzorgende crèmes beter intrekken. Als u geen speciale peeling voor de handen hebt, gebruik dan niet wat u voor uw lichaam gebruikt – dat is te grof – maar een verzorgend product voor het gezicht.

3. Hydrateer uw handen regelmatig
De huid van de handen is dun, teer en van nature droog omdat de hydrolipide huidlaag er minder verzadigd is dan op de rest van het lichaam. Daarom hebt u voor de verzorging van uw handen producten nodig die dit vochttekort aanvullen. Vergeet dus niet elke ochtend en elke avond uw handen in te smeren met een laagje voedende crème.

4. Bescherm uw handen tegen invloeden van buitenaf
Smeer uw handen in met zonnebrandcrème om schadelijke uv-stralen die de huid verouderen tegen te houden en draag handschoenen om ze te beschermen tegen winterse weersinvloeden. Draag de juiste handschoenen om uw handen te beschermen tegen agressieve schoonmaakmiddelen – bijvoorbeeld Dermoplus-handschoenen van Vileda – als u de afwas of ander huishoudelijk werk doet.

⇒ Dermoplus-handschoenen van Vileda
Dermoplus-handschoenen van Vileda zorgen voor een uitstekende bescherming van gevoelige handen.
– Ze zijn bestand tegen chloor en andere schoonmaakmiddelen.
– Ze zijn dermatologisch getest en bevatten geen latex, daarom zijn ze ook geschikt voor mensen met een latexallergie.
– Dankzij hun katoenen voering zijn ze erg comfortabel.
– Ze zijn in drie maten verkrijgbaar: S, M en L.

En hebt u nog andere tips om mooi te zijn tot in uw vingertoppen?

Comment avez-vous trouvé cet article ?
Article précédent Article suivant

You Might Also Like

Geen reacties

Geef een reactie