EWC in use 2
Nieuwtjes

EasyWring & Clean: geschikt voor iedereen!

Zoekt u een magische oplossing om uw vloeren efficiënt en gemakkelijk schoon te maken en te drogen? Dan zult u beslist helemaal weg zijn van de Vileda EasyWring & Clean. Vooral als…

… u van heel gemakkelijk houdt: de Vileda EasyWring & Clean bestaat uit een emmer met voetpedaal en een mop met franjes, en is dus super eenvoudig te gebruiken! U hoeft de mop alleen maar in de emmer water te dopen en hem daarna in de wringer te steken. Door op het pedaal te trappen, laat u de wringer draaien en kunt u de hoeveelheid vocht in de franjes regelen.

… u liever minder inspanning gebruikt: dankzij de roterende wringer met voetpedaal hoeft u geen overbodige handelingen meer te verrichten: niet meer bukken of enorm veel energie verspillen aan het uitwringen van uw mop! Bovendien is de EasyWring & Clean voorzien van een telescoopsteel die u voor nog meer comfort aan uw lengte kunt aanpassen.

… u gevoelig bent: vindt u het vies om in nat haar en andere viezigheid te grijpen? Ook daarbij helpt de wringer met voetpedaal u uit te brand: hij zorgt ervoor dat u uw vloeren kunt drogen zonder natte handen te krijgen!

… u een pietje-precies bent: de franjes van de mop zijn gemaakt van 100% microvezels, super absorberend en ontvettend. Bovendien kunt u met de driehoekige kop van de mop uitstekend schoonmaken tot in de hoeken. En omdat hij tot 180° scharniert, is hij ook ideaal om onder stoelen en andere lage meubels schoon te maken. Kortom, de EasyWring & Clean garandeert u een grondige schoonmaak!

… u uw huis niet in een zwembad wilt veranderen: om de juiste mate van vochtigheid te verkrijgen kunt u een of meerdere keren op het voetpedaal trappen. Daarom kunt u de EasyWring & Clean gebruiken om alle soorten vloeren te reinigen, zelfs kwetsbare vloeren, zoals parket. De roterende wringer is bovendien ontworpen met een antispatscherm, dat het water tijdens het wringen afvoert. Geen waterspetters meer rond de emmer!

… u milieubewust bent: de emmer en de wringer van de EasyWring & Clean worden gemaakt van gerecycled materiaal.

En, gebruikt u de Vileda EasyWring & Clean al? Zo ja, deel uw ervaring dan met ons en laat een reactie achter.

Comment avez-vous trouvé cet article ?
Article précédent Article suivant

You Might Also Like

Geen reacties

Geef een reactie