application_with_model_09
Nieuwtjes

Drie goede redenen om voor de Windomatic te kiezen

Is ramen lappen een huishoudelijke taak die u maar blijft uitstellen? Het duurt lang en het is saai… En wat nog erger is: als u dan de handen uit de mouwen gestoken hebt, is aan het resultaat vaak niet eens te zien hoeveel moeite u gedaan hebt. (Van die lelijke strepen die je meteen ziet als de zon erop schijnt, komt dat u bekend voor?) Kortom, als een elektrisch apparaat dit werk sneller en efficiënter kan maken, dan zegt u daar geen nee tegen! We geven u 3 goede redenen om te kiezen voor de Windomatic vensterzuiger van Vileda.

tank_in_dishwasher_0222

1. Laat geen strepen of druppels achter
De basis van dit wondertje der techniek? Het apparaat zuigt het water en de vuildeeltjes van uw ruiten. Die glanzen in een oogwenk: weg met de lelijke strepen die door de zeem of de trekker achtergelaten worden! Nog een voordeel: hij laat geen druppels achter op het kozijn of de vloer.

2. Gemakkelijk in gebruik
U reinigt uw ruiten gewoon met uw gebruikelijke schoonmaakmiddel, daarna zuigt u ze droog met de Windomatic. Het vuile water en het schoonmaakmiddel worden opgezogen in het geïntegreerde reservoir. Daarna hoeft u alleen het reservoir te legen en om te spoelen en de accu opnieuw op te laden voor het volgende gebruik. Snel, gemakkelijk en efficiënt!

3. Kan alles aan
De Windomatic vensterzuiger is te gebruiken op alle gladde oppervlakken: douchecabine, spiegels, badkamertegels, autoruiten… Ook vloeistoffen die op een horizontaal oppervlak liggen – zoals een tafel of een werkblad – kunnen opgezogen worden. Bovendien is het apparaat voorzien van een flexibele kop, waardoor een perfecte werking mogelijk is op minder toegankelijke plaatsen, zoals in hoeken en op randen.

Hebt u de Windomatic vensterzuiger van Vileda al geprobeerd? Wat vindt u ervan?

Comment avez-vous trouvé cet article ?
Article précédent Article suivant

You Might Also Like

Geen reacties

Geef een reactie