Woman_with_baby_living_room
Nieuwtjes

Vileda, uw schoonmaakpartner

Huishoudelijk werk minder vervelend en sneller maken? Ja, dat kan… Vileda helpt u met haar ruime ervaring en stelt u een compleet assortiment innovatieve schoonmaakartikelen van uitstekende kwaliteit voor. Kortom: uw leven gemakkelijker maken, dat is onze filosofie!

Bekend en gewaardeerd merk
Vileda staat voor een geavanceerde collectie schoonmaakartikelen. We willen u niet met alle details vermoeien, maar wist u dat het merk in 1948 gesticht is door het Duitse familiebedrijf Freudenberg? Een belangrijk feit over de geschiedenis van het bedrijf is dat het altijd revolutionaire producten is blijven uitvinden en produceren! Tegenwoordig – na meer dan 65 jaar ervaring en met een aanwezigheid in meer dan 30 landen – heeft Vileda zich een plaats verworven als marktleider op het gebied van schoonmaakproducten.

Kwaliteit, doeltreffendheid, duurzaamheid en innovatie
Daarmee is alles gezegd… of bijna alles! Wat technologie betreft is Vileda voortdurend actief om u betrouwbare, innovatieve, duurzame en kwalitatief hoogwaardige producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding aan te bieden. Er wordt vooral aandacht besteed aan het ontwerp, maar ook aan de ergonomie van de producten. Laten we een voorbeeld geven. De telescoopstelen van onze moppen voorkomen dat u last van uw rug krijgt en ons systeem met voetpedalen zorgt ervoor dat u de moppen kunt uitwringen zonder te hoeven bukken.

Het Vileda-assortiment
U ziet het meteen: het assortiment van Vileda is enorm. Welke van deze producten worden zeker een onmisbaar deel van uw huishouden?
Elektrische huishoudelijke apparaten (vacuüm-raamreiniger WindoMatic, stofzuiger Relax Cleaning Robot, stofrobot ViRobi, stoomreiniger Steam, hot sprayreiniger 100°…)
– Hulpmiddelen voor het vochtig reinigen van vloeren (mop SuperMocio, vlakke mop Ultramax, het systeem van een emmer met pedaal en een mop EasyWring & Clean, mop 1.2 Spray…)
Moppen
Schoonmaakdoekjes, dweilen en stofdoeken (oplossing Magical, microvezel-schoonmaakdoekje Actifibre…)
Sponzen
Handschoenen
– Producten voor het verzorgen van de was (strijkplank, droogrek…)
– Hulpmiddelen voor het reinigen van de ramen (trekker, ramenwisser met steel…)

De conclusie? Alle Vileda-producten hebben maar één doel: uw huishoudelijke taken vereenvoudigen, zodat u meer tijd overhoudt voor uw familie en uw vrije tijd. Wat is het leven toch mooi!

Comment avez-vous trouvé cet article ?
Article suivant

You Might Also Like

Geen reacties

Geef een reactie